Peripetiile lui Mikado, imparat si purtator de cuvant al felinelor de apartament
Volksbank

14 Februarie 2014

Valentine’s Day, ziua in care…

Valentine’s Day, ziua in care…

Valentine's Day... ziua in care trebuie sa port o inima de plus la gat. Pe langa factorul “BLEAH!”, eu sunt alergic la plus. Este un material care-mi cauzeaza tot felul de reactii neplacute: ma face sa stranut si sa scuip ghemotoace de par in forma de inimioare. Sa zicem ca pot trai cu stranutul, dar, pentru ca stranut foarte "dragalas", fiecare "hapciu!" atrage dupa el si un "norocel!", un pupic si o smotoceala de la Suverana. DUPA FIECARE STRANUT! Fiinta asta nu se plictiseste sa repete la nesfarsit acest lucru. Trebuie sa recunosc ca ar fi amuzant, daca nu ar fi atat de enervant. Intelegeti voi...

Valentine's Day... ziua in care casa este invadata de trandafiri rosii. Nu suport mirosul de trandafiri. IL URASC! Ma urmareste toata ziua peste tot prin casa. Il simt toata ziua pe limbuta, ca pe o dulceata zaharisita..

Valentine's Day... ziua in care Suverana poarta roz fosforescent din cap pana-n picioare. Va rog sa ma credeti pe cuvant de felina ca este dureros pentru retina. Nu ma pot concentra de loc sa-mi prind soriceii de cauciuc, pentru ca de fiecare data cand se plimba prin casa imi atrage involuntar atentia.

Valentine's Day... ziua in care telefonul suna non-stop. Nu stiu exact cine o suna, dar este foarte, foarte insistent. Ma rog, ar fi ok, sa zicem ca nu m-ar deranja daca Suverana nu si-ar asorta soneria cu aceasta zi "minunata". Va rog sa ma credeti, sa asculti toata ziua You're Beautiful se cheama tortura.

Valentine's Day... ziua in care dragostea oamenilor imi scurteaza viata.

Valentine's Day... ziua in care dragostea e in aer pentru ca se evapora din mine.

Valentine's Day... ziua in care… imi amintesc si eu de iubirile mele pufoase, alintate si sofisticate. AH. Cati ciucuri am facut cadou, cate serenade am mieunat pe Skype, cate bomboane cu lichior am luat pe ascuns de la Suverana si le-am daruit mai departe…

Da, in mod cert, dragostea felina e un sentiment rafinat, care nu mi-e strain. Cred ca o sa-i dau si eu un mesaj cuiva

Povestea anterioara Urmatoarea poveste