Peripetiile lui Mikado, imparat si purtator de cuvant al felinelor de apartament
Volksbank

29 Ianuarie 2014

Si motanii pot avea o cariera

Si motanii pot avea o cariera

M-am hotarat. Vreau independenta si autonomie financiara. Nu voi mai astepta sa-mi cumpere Suverana toate cele necesare. O voi face chiar eu, cu labutele astea doua. Imi voi cauta un job si voi face cariera. Daca Suverana poate (oare chiar poate???), pot si eu. 

Am inteles ca atunci cand vrei sa te angajezi ti se cere un CV. Adica Cat Values, nu?

Ok. Atunci iata-le:

  • Sunt o felina care lucreaza bine in echipa‚Ķ dar depinde de restul echipei daca raspunde bine la ordine. Nu reactionez tocmai bine cand sunt contrazis, am fost chiar diagnosticat cu SGI (Sindromul Ghearelor Impulsive).
  • Experienta profesionala: as putea spune 0, dar as minti, avand in vedere ca o viata intreaga am lucrat la fericirea Suveranei, pentru care eforturile au fost imense si rasplata 0. Insa, de aceasta data, salariul va fi negociabil. Nu?
  • Educatie si formare: educat in tainele si stiintele feline, pisicesti, motanesti. Adica, curatenie exemplara, gratie, siretenie, proprietati terapeutice, absorbtie de energii negative, etc.
  • Ce-mi doresc de la un loc de munca? In primul rand caldura, liniste si lapte degresat. Despre restul beneficiilor discutam la interviu. Urmatoarea intrebare.

Nu mai sunt intrebari? E mai simplu decat credeam!

Astept oferte. Le puteti lasa in comentarii, mersi.

Povestea anterioara Urmatoarea poveste
Alina

Draga Mikado,stiu ce job ti s-ar potrivi.Ar trebui sa lucrezi la laptarie.Acolo sigur iti dau lapte degrdegresat.