Peripetiile lui Mikado, imparat si purtator de cuvant al felinelor de apartament
Volksbank

03 Martie 2014

Serialele preferate ale felinelor de apartament

Serialele preferate ale felinelor de apartament

Pisicile sunt mult, mult mai inteligente decat va puteti inchipui. Si nu v-o spun cu aroganta felinei regale – pentru ca eu sunt un specimen foarte modest; v-o spun cu o convingere sustinuta prin argumente absolut solide (intre noi fie vorba, de argumente lichide nici nu am auzit pana acum).

Spre exemplu, in timp ce Suverana isi ineaca papucii intr-un mini-helesteu obtinut prin infundarea sifonului de la baie, eu torc linistit la un apel distanta de aliatul meu de incredere.

La fel si cu serialele. In timp ce ea se uita la Gossip Girl si traieste la nesfarsit dilema garderobei imperfecte, eu invat strategii de lupta si practici diplomatice de la personajele mele preferate.

Iata cu ce seriale ma delectez in ultima vreme:

  • Suleyman Magnificul - o sa ziceti ca este o telenovela... POATE, dar este placerea mea vinovata si, in acelasi timp, este educativa. Nu este o rusine sa recunosc ca eu, imparatul Mikado, incerc sa mai fur meserie de la sultanul Suleyman, care timp de 46 de ani a condus stralucit Imperiul Otoman.
  • Suits - pentru pisica lui Louis Litt, Bruno, si pentru relatia lor speciala. ASA DA, asa ar trebui sa se poarte si Suverana cu mine. Sa imi serveasca lapte degresat la temperatura potrivita, sa ma adoarma cu cea mai aleasa muzica si chiar sa ma ia la birou atunci cand ma plictisesc acasa. Asa ar avea in sfarsit cu ce sa se laude colegilor de breasla… Sper sa invete si ea ceva, desi pare mai interesata de relatia lui Rachell cu Mike... ce plictisitor.
  • Dr. House - il iubesc pe House! Invat de la el din fiecare episod si incerc sa-mi mulez personalitatea dupa a sa. Tacticile persuasive, metodele de exploatare a slabiciunilor umane si malitiozitatile zilnice sunt doar cateva dintre domeniile in care imi propun sa ma perfectionez si in care dr. House este un adevarat maestru! Deocamdata eu sunt un discipol disciplinat care ii urmeaza fiecare miscare.  In unele zile chiar schiopatez intentionat.
  • Game of Thrones – Numai o minte felina putea sa vina cu asa un ghem incurcat de intrigi. Adesea ma gandesc cat de incredibil de util as fi eu la curtea regala. Desigur ca printre atatea delicii si ispite as putea la fel de bine sa-mi fac siesta in timpul unei lovituri de stat. Cred ca singurele personaje cu care nu pot simpatiza sunt cele din familia Stark; doar sunt iubitori de caini imensi si periculosi, iar blazonul lor este un cap de caine... Si, ca sa fiu sincer pana la capat, in unele nopti ma visez in pielea unui dragon de-al lui Daenerys.

Poate-mi sugerati si voi cateva seriale... as aprecia daca ar fi si feline in ele.

Povestea anterioara Urmatoarea poveste