Peripetiile lui Mikado, imparat si purtator de cuvant al felinelor de apartament
Volksbank

21 Ianuarie 2014

M-am indragostit

M-am indragostit

A fost dragoste la prima vedere. Atat de diferita… Atat de deosebita…

Stiu ca distanta ne desparte, dar cu Facebook, Skype si Instagram pot macar sa sper si sa ma autoamagesc...

Si nu doar distanta ne desparte, exista si diferente… culturale, ca sa zic asa, peste care nu stiu daca vom putea trece. De exemplu, blana matasoasa necesita un intreg si complex ritual de ingrijire. Cum ar putea ea sa inteleaga acest lucru. CUM? Imposibil! Sunt sigur ca de la acest mic detaliu ar putea sa izbucneasca conflicte incomode. Si cum ar fi daca, doamne felineste, mi-ar propune sa-i adopt cultura si sa renunt la aceasta matase superba, ravnita de cele mai persane pisici? N-as putea… Aici drumurile noastre s-ar desparti… Ah, dragostea! Acest sentiment care te face s-o urasti imediat dupa clipa in care ti-ai dat seama ca o sa-ti bantuie visele pentru totdeauna.

De asemenea, sunt sigur ca Suverana si societatea umana nu ne-ar aproba relatia. S-ar uita la noi ciudat. Ar trebui sa dam explicatii si justificari, poate chiar si interviuri. Toate aceste ganduri ma intristeaza. Nu degeaba se spune ca pentru dragostea fata de un trandafir, gradinarul devine sclavul a mii de spini. MII DE SPINI! Bine macar ca ea nu stie de existenta mea, va dati seama ce i-ar face ei acesti MII DE SPINI? Macar eu am o armura de matase.

N-o sa va las in bezna, iata lumina ochilor mei. Sau intunericul in care vaneaza visele mele: ea este!

 

Povestea anterioara Urmatoarea poveste
Mariana Batranu

Ce pisic frumos!!!

Anndreeaa

iubire imposibila,Mikado! :))

Tudor Mona

Mikado, te-ai îndrăgostit de cine nu trebuie, acest gen de feline nu știu ce e tandrețea și sunt foarte rele,așa că suspină-n tăcere și încearcă să o uiți !

Pupici dulci de la prietena ta de breaslă Kyky.