Peripetiile lui Mikado, imparat si purtator de cuvant al felinelor de apartament
Volksbank

11 Aprilie 2014

Felina de apartament isi ia zborul

Felina de apartament isi ia zborul

Astazi am aflat vestea. Imi voi lua zborul.

Suverana a rascolit deja tot sifonierul, toate dulapurile si in general orice spatiu de depozitare. Peste tot in camera sunt mormane de haine, iar in mijloc troneaza un geamantan imens. Nu-mi dau seama cum il va misca si tare mi-e ca va ceda presiunii si va exploda, aruncand peste tot dantelute, catifea si casmir. 

Ce s-a intamplat mai exact?

In urma cu cateva zile, Suverana vine acasa, isi face o ceasca de ceai negru, se aseaza in fata laptopului si incepe sa ofteze uitandu-se la tot felul de poze cu autobuze rosii si o chestie numita Big Ben. "Ia uite, Mikado, ce frumos e Big Ben". Eu ma uit la ea si ii zic "Miau!" Moment in care se entuziasmeaza toata si zice: "Cum, vrei si tu sa mergem sa vedem Londra? Vrei, nu? Pai, gata dragutule, fa-ti bagajelul ca mergem!" 

Pentru “minunata aventura”, cum ii spune ea, si-a luat deja un mic ajutor de la aliatul nostru, iar maine aceasta felina de apartament isi va lua zborul. Trebuie sa recunosc ca am emotii. Pana la urma, este un pas mic pentru un motan, dar un mare pas pentru pisicime. Nu? 

Ce vreau eu sa vad in Londa? Regina! Vreau sa-i ofer ocazia de a intalni un imparat de apartament. Sunt foarte politicosi englezii, asa ca ne vom intelege de minune. Bineinteles, va trebui sa-mi exersez un pic engleza; nu am mai vorbit-o de mult. Meow!

Spre deosebire de bagajul Suveranei, al meu este mult mai bine organizat:

  • blanita: checked
  • mustati: checked
  • codita: checked
  • gherute si pernite: checked
  • personalitate irezistibila: checked

Maine sa va uitati pe cer, poate ma vedeti!

Povestea anterioara Urmatoarea poveste