Peripetiile lui Mikado, imparat si purtator de cuvant al felinelor de apartament
Volksbank

05 Ianuarie 2014

"Euforia" post-sarbatori: o simt pe blana mea

"Euforia" post-sarbatori: o simt pe blana mea

Lucrurile au revenit la normal. Suverana trancaneste toata ziua la telefon. "Draga" in sus, "draga" in jos. "La multi ani! La multi ani!" Parca toata lumea s-a nascut in aceasta perioada! La multi aaaaaaani! Un an nou plin de… chestii. Numai mie nu-mi ureaza un castron plin cu laptic degresat. Doamne, oare cata ura pot sa mai adun in suflet!?? Ma hranesc si eu cum pot, doar stiti: “Somnul pentru lenes e painea cea de toate zilele”. Hmmm… stati ca nu cred ca am retinut eu bine. In fine, undeva pe acolo…

Acum m-a lasat singur. S-a dus nu stiu unde. Ceea ce ar fi ok, as avea si eu o clipa de liniste... dar, NU, telefonul suna non stop. NON STOP! Blestemat sa fie degetul opozabil pe care nu-l am… altfel as apuca prostia asta de sunatoare si as da cu ea de toti peretii. AAAAAA!!! Incerc sa ma ascund undeva.

In bucatarie? Nu!

Sub pat? Nu!

In baie, in cada? NU, cea mai proasta alegere, se aude si mai tare! 

In debara… Hmmm… aici parca e mai bine. Da, o sa stau aici pentru o vreme.

“MIKAAAAADOOOOO! MIIIIIIIIIKADO! MIKADO! UNDE ESTI????”, zbiara Suverana dupa nici 5 minute de liniste. S-a intors acasa si nu mai poate de dorul meu. Nu se lasa pana nu afla unde sunt. Ei bine, nu! Protestez! O sa stau aici, unde nu o sa ma gaseasca. Vreau si eu liniste, un moment de liniste! O s-o fac sa creada o minciuna, ca nu mai sunt in casa. Bwhahahahahaah! Doar stiti ca minciunile imparatului sunt adevarurile saracului.

Ce surpriza, m-a gasit! Urasc perioada asta din an!

Povestea anterioara Urmatoarea poveste
Bucate Apetisante

Aveam candva si eu motan exact asa.
Avea o personalitate puternica dar si era un rasfatat.
Nu putea fi lasat singur acasa fiindca...plangea.Si facea si prostii. :)

Lassie

Mikado, eu sunt catelusa, iar Suverana mea ma gaseste oricum, ca eu nu pot s-o pacalesc ca voi, pisicile. Ma tradeaza latratul, ca, daca o vad pe o reprezentanta de-a voastra, fac imediat ca toate alea.Te plac si sa mai scriipovesti...Daca mai scrii, pe cuvant ca nu te latru(pe tine, pe alte pisici, mai vad eu)

Tudor Mona

Foarte drăguț, am și eu o pisicuță la fel pe nume Kyky și e tot așa de jucăușă și de năzdrăvană ca Mikado, căruia îi urăm sănătate,cît mai multe povestioare cu năzbîtii, papa cît mai bun și pupici de la Kyky !