Peripetiile lui Mikado, imparat si purtator de cuvant al felinelor de apartament
Volksbank

22 Ianuarie 2014

Despre aparatele cu “coada de perete”

Despre aparatele cu “coada de perete”

Dintre aparatele ciudate care prind viata atunci cand Suverana le baga coada in perete, cel mai infricosator este un aparat care absoarbe tot ce se afla pe covoare. Scoate un zgomot infernal si probabil ca-i este o foame cumplita. Nu stiu prea multe despre el pentru ca, de fiecare data cand aud primele urlete de foame, fug din calea lui in sanctuarul numit dulap. (Aspirator)

O alta monstruozitate este masinaria care invarte hainele Suveranei. La fel, zgomotul pe care-l scoate este infernal, de o furie greu de imaginat. E bine macar ca nu se poate misca, dar din cand in cand (probabil din cauza comportamentului neglijent al Suveranei) masinaria incepe sa scuipe cantitati enorme de apa murdara prin toata baia. Ingrozitor! (Masina de spalat)

O chestie destul de interesanta este cutia in care Suverana imi introduce mancarea umeda, racita de comoara cu mancare, pentru a nu mi-o servi prea rece. In cateva secunde o scoate din aceasta cutie la temperatura perfecta. Un fel de magie. Devine enervanta atunci cand Suverana introduce in ea boabe de porumb. Se pare ca aceasta practica o irita foarte tare, pentru ca incepe sa pocneasca din toate incheieturile. Dar la final preschimba boabele tari de porumb in floricele albe, moi. Magie? Cred ca da. (Cuptor cu microunde)

Un alt animalut mecanic, destul de simpatic, este cutiuta vorbitoare si cantatoare. Un aspect infricosator: de mai multe ori pe zi isi schimba vocea si tonul. Ma tem ca sufera de dereglari grave de personalitate. Un aspect amuzant: in fiecare dimineata o sperie pe Suverana si o trezeste din somn. Buuwwhahahaha! De fiecare data este extrem de amuzant. (Radio)

Un fel de oglinda a intelepciunii. Suverana petrece ore intregi privindu-se in ea si incercand sa-si manipuleze imaginea cu degetele mainii drepte. Recunosc ca uneori mai pun si eu labuta pe ea, dar nu inteleg mare lucru, iar Suverana se supara teribil de fiecare data cand ma prinde. Un mister pe care-l voi dezlega la un moment dat. Promisiune? Cred ca da. (iPad)

Inca un lucru care dovedeste ca oamenii sunt inferiori pisicilor. Pentru putina blana pe care o au pe cap, oamenii folosesc un alt animal mecanic care le sufla aer cald pentru a le usca blana uda. Pisicile n-au nevoie de o asemenea simbioza. (Uscator de par)

Povestea anterioara Urmatoarea poveste